Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 15.10.2023
  • Type: Veldrijden
  • Categorie: Senioren (M/V)
  • Fotoalbum:
  • Video:

GP Oisterwijk dag 2: Puck Langenbarg zegeviert

Op zondag 15 oktober stond de tweede dag van het GP Oisterwijk veldritweekend op het programma, waar de wedstrijden voor de nieuwelingen, junioren, elite en beloften werden verreden.

De junior-vrouwen reden om 13.45 uur een gecombineerde wedstrijd met elite- en belofte-vrouwen. Puck Langenbarg reed hier goed mee met belofte- en elite-vrouwen en met een top 10 klassering (8ste) overall won ze de wedstrijd voor de junior-vrouwen. Anne Knijnenburg werd in de overall klassering 9e.

Tijdens de eerste wedstrijd, waarvan het startschot om 9:30 uur klonk, gingen de nieuwelingen jongens van start. Na een dik half uur wist Jaap van der Linden als 22e te finishen. Hij werd gevolgd door Filijn Demuyt, Lars Broeren en Allard de Klerk, die respectievelijk 53e, 60e en 81e werden.

In de wedstrijd voor de nieuwelingen meisjes behaalden Riva Hanegraaf en Lynn van Leeuwen een 14e en 22e plaats.

Om klokslag 12 uur gingen de junioren heren van start waarbij WV Schijndel werd vertegenwoordigd door Bas van Heeswijk, Cas Krebbers, Daan van Rooij en Ties Verbruggen. Bas behaalde een 31e plaats. Cas werd 44e en werd snel gevolgd door Ties die 46e werd. Daan werd als 65e geklasseerd.

In de wedstrijd voor elite/beloften heren behaalde Guus van den Eijnden een 14e plaats.

Foto's vrouwen met dank aan Johan F. Pieterse