Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 29.08.2023
  • Type: Weg
  • Categorie: Vrouwen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Amber Aernouts, Lisa van Belle en Lente Boskamp naar Proximus-Cyclis CT

Vanaf 1 januari 2024 zullen Lisa Van Belle, Lente Boskamp en Amber Aernouts te zien zijn in de kleuren van Proximus-Cyclis.

Amber: "Ik kijk er naar uit om voor Proximus-Cyclis te rijden omdat ik de kans krijg om ervaring op te doen en de ploeg in de kijker te rijden in enkele van de grootste wedstrijden van de wereld. Daarnaast ben ik enthousiast over de kleinere zware wedstrijden die de ploeg gaat rijden, daarin hoop ik mooie resultaten te rijden."

Lisa: "Ik kies voor Proximus Cyclis omdat zij mij het vertrouwen geven om met hun hulp en daarnaast het mooie voorjaarsprogramma in België, verder te ontwikkelen als renster. Ik kijk uit naar volgend jaar!"

Lente: "Ik kijk ernaar uit om volgend jaar voor dit team te rijden. Ik ben blij dat ze vertrouwen in mij hebben en me de kans geven om sterker te worden, te groeien als renster en mooie resultaten samen met het team te halen."

Gert Vervoort (Directeur Sportief) : "Niet toevallig dat dit 3 jonge dames zijn uit het team U23 van Wielervereniging Schijndel. O.l.v. o.a. Angelo van Melis hebben ze wedstrijd na wedstrijd bewezen dat ze goed bezig zijn en de meeste van deze 3 rensters, hebben zich meerdere keren in de kijker gereden."