Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 29.08.2023
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Gezocht secretaris (M/V)

In verband met onvoorziene omstandigheden zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris die ons bestuur komt versterken. Naast het maken van de notulen bij de maandelijkse bestuursvergadering en het opstellen van de agenda, behoort bijvoorbeeld ook het bijhouden van de VOG verklaringen tot je taken. Ook verzorg je de notulen van de algemene ledenvergadering en woon je de evenementen van WV Schijndel bij. Verdere invulling van de functie is bespreekbaar. 

Wat wij vragen voor deze functie, welke op vrijwillige basis is, is affiniteit met de wielersport en ieder geval enthousiasme. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in Meierijstad of omgeving, dus in ons regionaal verzorgingsgebied. De bestuursvergaderingen vinden 1x per maand plaats op maandagavond.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar pr@wvschijndel.nl of benader een van onze bestuursleden persoonlijk.

Wielervereniging Schijndel is één van de grootste wielerverenigingen van Nederland met zo'n 150 actieve (= in bezit van wedstrijdlicentie) leden. De vereniging heeft een rijke historie en bestaat in 2025 50 jaar. De vereniging maakt gebruik van een groot kader. Deze kaderleden vormen de spil van onze vereniging. Word jij één van hen?

Bestuur Wielervereniging Schijndel