Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 21.10.2021
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Vrouwen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Natalie van Gogh ploegleidster bij WV Schijndel

Natalie van Gogh zal in 2022 toetreden tot de technische staf van WV Schijndel. Van Gogh, die jarenlang actief was als elite-vrouw bij diverse continentale ploegen, zal zich bezig gaan houden met de begeleiding van de vrouwen U23 formatie van WV Schijndel. Daarnaast zal zij ook als back up gaan functioneren voor de nieuweling-meisjes (U17) en junior-vrouwen (U19) categorieën.

Algeheel verantwoordelijke voor de vrouwen categorieën binnen WV Schijndel, Angelo van Melis, is duidelijk over de toetreding tot technische staf van de afzwaaiende renster uit Nieuw Vennep: “Natalie is een aanwinst. Ze rijdt al sinds 2011 op continentaal niveau en brengt op deze manier een hoop parcours kennis met haar mee. “

Gevraagd naar deze overgang antwoord van Gogh. “Ik denk dat ik een goede ploegleidster kan zijn omdat ik goed met mensen kan omgaan en een altijd al op een natuurlijke wijze jonge meiden vanuit mijzelf heb proberen te begeleiden”. Waarom dan WV Schijndel? “Ik wil zien of ik dit begeleiden in de vorm van ploegleidster door kan zetten. WV Schijndel heeft een beloftevolle groep waar ik super enthousiast van word. Dat zie ik liever dat dan een gevestigde groep. De begeleiding van WV Schijndel is heel ervaren, ik denk dat ik daar een hoop van kan leren”, aldus van Gogh die in het verleden vijf jaar uit kwam voor de Parkhotel Valkenburg Cycling Team formatie waarmee WV Schijndel een samenwerkingsverband heeft.

De vrouwen tak van WV Schijndel  zal in 2022 worden geleid door:

Angelo van Melis (algemeen verantwoordelijke dames categorieën  en ploegleider U19 & U23)
Marco van Esch ploegleider U23
Rene Broeks ploegleider U23
Natalie van Gogh ploegleidster U23 en back up U17 / U19
Sissy van Alebeek ploegleidster U17/ U19 en aanspreekpunt voor U17