Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 20.05.2021
  • Type: Weg
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Ploegleider(s) gezocht (m/v)

Wielervereniging Schijndel is per direct op zoek naar één of meer ploegleider(s) voor de begeleiding naar wedstrijden van diverse categorieën. Ben jij (m/v) die enthousiaste en motiverende wielerliefhebber die zijn/haar wielerkennis wil overdragen en wil bijdragen aan de opleiding van jonge wielrenners en  -rensters of wil je meer informatie over de vacature? Meld je dan aan bij Angelo van Melis via 06-53731877 of pr@wvschijndel.nl

De ploegleiderslicentie en eventuele opleidingskosten worden uiteraard door de vereniging vergoed. Daarnaast is er ook nog een onkostenvergoeding. Een verklaring omtrent gedrag is verplicht en de kosten daarvan worden natuurlijk ook vergoed.

Wielervereniging Schijndel is een ambitieuze vereniging voor zowel breedte- als topsport. We beschikken over een groot aantal renners en rensters en zijn een van de grotere verenigingen van Nederland. We rijden een nationaal en internationaal programma met UCI wedstrijden.

Door corona zijn veel wedstrijden vanuit het voorjaar verschoven naar het najaar waardoor er een vrij druk programma is ontstaan. Daardoor is aanvulling op het huidige kader zeer gewenst.