Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 06.03.2017
  • Type:
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Sparen voor je sportvereniging

Beste leden & ouders,

Vanaf woensdag 8 februari kun je bij Jumbo gaan sparen voor onze sportvereniging. Bij elke besteding van €10,­ ontvang je een sportpunt.
Deze sportpunten kun je toekennen aan een sportvereniging van jouw keuze. Wij willen je natuurlijk vragen ze aan onze sportvereniging te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport­ en spelmaterialen voor de sportvereniging aanschaffen. Op de website https://www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/ kun je onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kun je de sportpunten ook direct aan onze vereniging toekennen.

Je kan deze punten sparen bij de Jumbo supermarkten in Schijndel, Veghel, Rosmalen en Son en Breugel. De punten van de Jumbo's in Veghel, Rosmalen en Son & Breugel kun je alleen via de website aan onze vereniging doneren door als plaats Schijndel te kiezen. In de Jumbo supermarkten in Schijndel zal een box komen te staan namens de vereniging waar je de sportpunten in kan doen.

Doe dus als het gaat van 8 februari t/m 14 maart je boodschappen bij een van de deelnemende Jumbo supermarkten en help zo onze vereniging.

Alvast bedankt,

Bestuur Wielervereniging Schijndel