Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 12.12.2016
  • Type:
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Lidmaatschap & licentie 2017

Beste renner, renster,

Evenals afgelopen jaar wordt het lidmaatschap van WV Schijndel automatisch met een jaar verlengd als de leden hun lidmaatschap niet vóór 1 december van het lopende kalenderjaar hebben opgezegd.
De contributie wordt via automatische incasso geïnd.
Wat betekent dit voor jou: Als je je lidmaatschap niet vóór 1 december a.s. opzegt loopt je lidmaatschap automatisch door in 2017.
Het  contributiebedrag wordt begin januari 2017 van je rekening geschreven.
Welke contributie voor jou van toepassing is, vind je in de bijlage welke je hier kan downloaden.
 
Let op:
Als de ledenadministratie leden@wvschijndel.nl vóór 1 december niets van je verneemt blijf je automatisch lid van WV Schijndel in 2017.

Licentie aanvragen

De licentie voor 2017 kun je aanvragen vanaf 10 november 2016 op de KNWU site. Hiervoor moet je wel een recente pasfoto digitaal uploaden, de KNWU heeft besloten dat het niet meer mogelijk is om steeds je licentie te verlengen met daarop een oude pasfoto.
Vanaf 1 januari 2017 mag je uitsluitend aan wedstrijden deelnemen met een nieuwe licentie.

1e Jaars junior?

Als je 1e jaars junior wordt moet je gekeurd worden om een licentie te kunnen krijgen. Bij het aanvragen van de licentie krijg je automatisch de vraag waar je de keuring wil laten doen door middel van een keuzemenu. Je moet dan zelf een afspraak voor de keuring maken. WV Schijndel werkt samen met Energy Lab, Torenallee 3 in Eindhoven, tel. 0628312444, website: www.energylab.nl
Pas als je keuringsresultaten bij de KNWU zijn ontvangen wordt de licentie afgegeven.

Met vriendelijke groet,

Ria Lathouwers
Ledenadministratie WV Schijndel