OK Meierijstad

Angelo Verhagen wint Open Kampioenschap Meierijstad, zijn broer Miguel beste renner uit Meierijstad

Na de jeugdronde werd op 25 mei het Open Kampioenschap Meierijstad verreden. Het deelnemersveld streed om de beste renner tot 50 en on de beste renner boven de 50+. De wedstrijd werd gewonnen door Angelo Verhagen uit Oss die zijn broer Miguel Verhagen uit Veghel na 40 kilometer in de massasprint aftroefde. Casimir Vink uit Schijndel eindigde als 3e. Bij de recreanten 50+ ging de zege naar Arjan van Hout uit Oirschot. Ruud Klomp uit Liempde werd 2e en Jaap Bouwmans uit Schijndel werd 3e. De eerste renner uit Meierijstad was Miguel Verhagen, hij mocht de beker voor beste renner uit Meierijstad uit handen van initiatiefnemer en sponsor Jos Strik van Jozon Whirlpools in ontvangst nemen.

Beste Wielervrienden,

Op Hemelvaartsdag 25 mei 2017 wordt in Schijndel voor het eerst het Open Kampioenschap Recreant-wielrijders verreden. Een noviteit in Schijndel maar ook voor de gemeente Meierijstad.

Op deze Hemelvaartsdag vindt vanaf 11.00 uur dan op dezelfde lokatie ook de Jeugdronde van WV Schijndel in 7 categorieën plaats. Om 15.00 uur is het de beurt aan de mannelijke recreatieve en sportieve fietsers die geen bondslicentie hebben. Dus al mét de ambiance en faciliteiten van een echte wielerwedstrijd.

Op een beveiligde ronde op industrieterrein Duin-2 met een lengte van 2,2 km zullen onderlinge krachtverhoudingen gemeten kunnen worden. Start en Finish bevindt zich op de Madame Curieweg 17 voor het bedrijfspand van Jozon Spa & Wellness waar tevens de permanence is.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er in 1 of meerdere leeftijdscategorieën gestart worden in afstanden van ongeveer 40-50 kilometer. Deelnemers uit Meierijstad dingen mee naar de titel(s) ’Kampioen van Meierijstad’, maar er zal voor elke categorie een open prijzenschema zijn.

Dus voor alle recreatieve en sportieve die wel eens een keertje in een snelheidswedstrijd onder gelijken wil fietsen, is dit een mooie en unieke gelegenheid. Bij een geslaagde organisatie is dit kampioenschap voor volgende jaar voor herhaling vatbaar.

Valhelm en duidelijke fiets verplicht. Inschrijfgeld (ter plaatse te voldoen) bedraagt slechts €3.

Noteer alvast in uw agenda en meld u aan via info@jozon.nl met vermelding van (eventueel club), naam, adres en geboortejaar. Gelieve clubs zich aan te melden via hun contactpersoon.