Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 03.02.2023
  • Type: Algemeen
  • Categorie: Clubnieuws
  • Fotoalbum:
  • Video:

Contactavond WV Schijndel - geslaagde voorstelling en Tiny van Nielen winnares Michel Schellekens Trofee (update Foto's)

Op zaterdag 28 januari vond in het cultureel centrum 't Spectrum te Schijndel de jaarlijkse contactavond van Wielervereniging Schijndel plaats. Nadat voorzitter Antoine van Heertum iedereen welkom had geheten was het speaker Rien van Horik die het publiek langs de diverse onderdelen leidde. Zo werd bekend gemaakt dat de vereniging in 2025 50 jaar bestaat en dat ze zich daarom kandidaat gesteld hebben om het NK Jeugd op de weg te mogen organiseren. Technisch coördinator Angelo van Melis deed zijn verhaal over de ontwikkeling van WV Schijndel. De sponsoren werden naar voren geroepen en bedankt. Daarna was het tijd om de renners en rensters voor te stellen. In zes groepen werd zij afzonderlijk naar voren geroepen en werden er diverse renners en rensters geinterviewd. Nadat jeugdtrainer André Rijkers zijn licht had laten schijnen over de jeugdafdeling ontving jeugdlid Boet de Kleijn nogmaals de Kei van Schijndel. Na de presentatie van de renners en rensters die in 2023 in de kleuren van WV Schijndel te zien zijn werden de diverse medaillewinnaars in het zonnetje gezet. Na de medaillewinnaars mochten alle begeleiders naar voren komen en een attentie in ontvangst nemen. Het officiële gedeelte werd traditiegetrouw afgesloten met de uitreiking van de  Michel Schellekens Trofee voor de Wielerman of vrouw van het jaar. Dit is een persoon die veel betekent voor de vereniging.

"Ondanks de diverse mooie prestaties van de leden heeft het bestuur gemeend om dit jaar de trofee aan iemand uit te reiken die zich altijd belangeloos voor de vereniging inzet. Op de persoon die dit jaar de Michel Schellekens Trofee gaat krijgen kan de vereniging altijd rekenen. Wat het ook is, een training, een evenement, een clubavond, deze persoon is erbij. Iemand die het verdient om in het zonnetje te staan. Iemand waarop wij hopen nog jaren te kunnen rekenen. Als zij er is dan komt niemand iets te kort. Renners, rensters, begeleiding, niemand gaat met een lege maag naar huis. En wat helemaal gewild is, is haar zelf gemaakt MonChou. Zelfs  de bezoekers van jaarlijkse jeugdronde lussen er wel pap van. Maar ook haar zelf gebakken appeltaart mag er zijn. Zij zorgt altijd voor een perfecte organisatie in de kantine", met deze motivatie voorgelezen door Rien van Horik werd Tiny van Nielen uitgeroepen tot Wielervrouw van het Jaar 2022. Uit handen van de gebroeders Ruud en Wim Schellekens ontving zij de trofee.