Trainingen

Trainingen voorjaar 2017

Beste Leden,

Het veldritseizoen is nog in volle gang en de crosstrainingen op dinsdag en donderdag worden zeer druk bezocht. Vanaf vorige week zijn de elite/belofte en junioren en nieuwelingen afzonderlijk van elkaar gestart met enkele teambuilding trainingen welke begeleid worden door hun eigen ploegleiders. Dit was de kick-off voor het nieuwe wegseizoen, vanaf 17 december starten we met alle senioren en meetrainende leden met de gezamenlijke trainingen op zaterdag we vertrekken dan om 10:00 uur vanaf de Leemputbaan.

Ook starten we met alle senioren en meetrainende leden op donderdagavond 26 januari van 18:30 uur tot 20:30 uur met trainen in Eindhoven op de wielerbaan. We hebben als bestuur van WV Schijndel gekozen voor de veiligheid van onze leden daarom hebben we als WV Schijndel de wielerbaan in Eindhoven gehuurd.
Afgelopen jaar hebben we de trainingen verzorgd op de Duin. Maar gezien het hedendaagse verkeer kiezen we als WV Schijndel voor de volledige veiligheid van onze renners. Helaas is onze eigen wielerbaan nog niet zo ver daarom zullen we dit jaar uitwijken op donderdag naar Eindhoven tot dat de klok is verzet. Op deze manier kunnen we veilig en goed trainen. Het adres van de wielerbaan is Oude Bosschebaan 11, 5624 AA Eindhoven.

Vanaf 22 januari starten in Oss ook weer de bekende trainingsritten waar we als WV Schijndel aan mee zullen doen. We vertrekken om 9:00 uur vanaf de Lleemputbaan op de fiets naar Oss.
Zorg ervoor dat je het volgende bij je hebt voor deze trainingsritten, licentie, chip, inschrijfgeld het zijn namelijk gewone KNWU-wedstrijden. Voor meer informatie omtrent deze wedstrijden vind je op de volgende website http://trainingsritten-oss.nl/

Zorg ook voor wat extra warme kleding wat je kan aantrekken na de wedstrijd voor de terugrit naar huis.
In de komende periode zijn we uiteraard ook afhankelijk van het weer in principe gaat de training altijd door, mocht deze niet door kunnen gaan i.v.m. het weer wordt dit gecommuniceerd via de website en WhatsApp

Hieronder een duidelijk overzicht van de komende periode.

Met vriendelijke groet,

Angelo van Melis

Planning jeugd WV Schijndel 2016

Beste jeugdleden, beste ouders,

Voor 2016 is er een planning van activiteiten voor onze jeugdleden opgesteld en verwerkt in een kalender. De planning met bijbehorende kalender kan hier bekeken en gedownload worden.

Met sportieve groet,


Albert Ketelaars
Angelo van Melis