Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 18.03.2018
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Heeswijk: 2 ereplaatsen

Op zondag 18 maart werd in Heeswijk de jaarlijkse wielerronde verreden. Bij de nieuwelingen sprintte plaatselijk favoriet Stijn Hanegraaf in de sprint om tweede plaats naar een 3e plaats voor Max Mosmuller die 4e werd. Tom van de Weijdeven werd 8e. De andere plaatselijke favoriet, Tijn van Zandbeek, eindigde als 16e. Tijn Louwerensen werd 20e. Bram Dahler eindigde als 21e, Tijn Leus als 22e, Stijn Peters als 23e en Luke Leus als 25e.

Mitchell Vink maakt bij de junioren deel uit van een kopgroep van vier renners. Hij eindigde uiteindelijk als 3e. In een achtervolgend groepje werd Aleksandr Maas 6e. Dennis Willems werd 8e en Daan van Wieringen 11e. Plaatselijk favoriet Sjors van Zandbeek kwam als 12e over de eindstreep. Sep Schuurman werd 16e en Jarno Vorstenbosch eindigde als 21e.

In de wedstrijd voor elite en beloften was er een kopgroep van 10 renners met daarbij de eerstejaars renners Robin Blummel, Jarno van Esch en Guus Pril. Pril moest helaas 17 kilometer voor het einde groep laten gaan. Blummel eindigde net naast het erepodium als 4e terwijl Van Esch als 8e eindigde. Paul Gruithuijzen eindigde in de achtervolgende groep als 11e terwijl Teun Teulings 13e werd. Stefan Hubers en de moegestreden Guus Pril werden respectievelijk als 35e en 37e geklasseerd in de uitslag.