Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 24.02.2018
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Rijkevorsel(B) junioren

We zijn er weer aan begonnen! Het wegseizoen 2018 is weer van start gegaan. Onze junioren stonden vandaag aan het vertrek in Rijkevorsel (België) voor een wedstrijd van 80 km. Het was koud guur weer met veel wind met 90 andere renners konden ze zich gaan meten. Mitchell Vink, Aleksandr Maas, Sjors van Zandbeek, Sep Schuurmans, Vincent
Sanders, Youri van Esch en Daan van Wieringen. Ze waren vooraf licht gespannen want "tja ze weten niet waar ze staan"? Hebben ze genoeg
getraind? Hoe sterk zijn de concurrenten?

Maar het ging meteen goed, ze lieten zich meteen goed zien. Ze deden mee in de wedstrijd. Ze zaten regelmatig in diverse groepjes mee. Voor Vincent lag het tempo helaas nog net wat te hoog en hij moest de groep laten gaan. Later moest hij de wedstrijd van de jury verlaten.

Al onze andere jongens reden de cours goed uit en pakten nog wat kleine prijsjes. Aleksandr Maas werd 39e, Daan van Wieringen 40e, Mitchell Vink 42e, Sjors van Zandbeek 48e, Sep Schuurman 51e, Youri van Esch 62e. Zij zaten allen in het peloton wat reed vanaf de 9e plaats.

Al met al was het een goede generale voor volgende week de Omloop van Schijndel. Om dan mee te kunnen doen moeten ze nog wat attenter gaan koersen maar het zag er al goed uit.

Albert Ketelaars