Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 08.10.2017
  • Type: Weg
  • Categorie: Mannen
  • Fotoalbum:
  • Video:

Nieuweling- & junior-dames team WV Schijndel 2018

WV Schijndel zal in 2018 met een volwaardig nieuweling- & junior-dames team in het peloton vertegenwoordigd zijn. Naast het opleiden van jongens via nieuwelingen en junioren tot de belofte & elite categorie dienen ook de meisjes binnen de vereniging een goede opleiding te krijgen richting de vrouwen categorie. Daarom heeft WV Schijndel besloten om er voor te zorgen dat de huidige leden van WV Schijndel de komende jaren ook echt de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen. De visie van begeleiders Angelo van Melis en Erik Lathouwers heeft er voor gezorgd dat WVS volgend jaar al met 9 rensters vertegenwoordigd is bij de nieuweling- & junior-dames. Momenteel is er nog de mogelijkheid voor enkele nieuweling-dames om zich aan te sluiten bij het team.

Zo maakt zelfs de Belgisch kampioene bij de nieuweling-dames, Karen Verdonck, de overstap naar WV Schijndel waardoor de Belgisch kampioene samen met Nederlandse kampioene bij de nieuweling-dames, Femke Gerritse in één team komt bij de junior-dames in 2018. Ook Pien Limpens en Julia van Bokhoven maken de overstap naar WV Schijndel.

De junior-dames zullen volgend jaar o.a. deelnemen aan de Healthy Ageing Tour, de EPZ Omloop van Borsele en Gent-Wevelgem.

Het team zal bestaan uit:

Junior-dames:

Julia van Bokhoven
Femke Gerritse
Dieke Hendriks
Pien Limpens
Karen Verdonck

Nieuweling-dames:

Fem van Empel
Lisa van Helvoirt
Stien Josemanders
Elise Uijen

Begeleiding is in handen van Angelo van Melis & Erik Lathouwers