Berichtinformatie

  • Geplaatst op: 24.09.2016
  • Type: Weg
  • Categorie: Jeugd
  • Fotoalbum:
  • Video:

Wetteren(B)

Enkele jeugdleden namen op zaterdag 24 september deel aan een wedstrijd in het Belgische Wetteren.

In categorie 4 stond Delano Hoskens aan de start voor WV Schijndel in deze categorie rijden de 11 jarige eerst een proloog hier wist Delano beslag te leggen op een mooie 3de plaats. In de middag stond er nog een criterium op het programma hier eindigde Delano op een 11de plaats.

Daarna was het de beurt  aan categorie 5 hier stond Laszlo van Melis aan de start en Laszlo legde beslag op een mooie 3de plaats winnaar werd hier de kampioen van Belgie die de wedstrijd overtuigend won. Elise Uijen moest starten bij categorie 6. Normaal is Elise actief bij categorie 5 maar in Belgie neem je deel in de categorie van je leeftijd.

Elise wist de 1ste plaats te behalen bij de meiden. En overal een knappe 16de plaats en hield zich goed staande in deze categorie.

In categorie 7 aan de start Stijn Hanegraaf en Jody Jochems. Hier werd ook zoals bij de overige categorien hard gekoerst Stijn en Jody hielden zich goed staande en waren actief in de koers dit met een mooi resultaat Stijn werd 4de en Jody legde beslag op de 22ste plaats.

Kortom voor alle renners was het een zeer leerzame dag in het Belgische Wetteren.

De uitslagen:

11jr: 11. Delano Hoskens
12jr: 3. Laszlo van Melis
13jr: 16. Elise Uijen
14jr: 4. Stijn Hanegraaf; 22. Jody Jochems